AFDELINGSLEDER / MODETØJ OG ACCESSORIES

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

BAHNE ÅBNER I RØDOVRE CENTRUM MAJ 2024  

 

Bahne i Rødovre Centrum søger en dygtig, moden og erfaren afdelingsleder til modetøjsafdelingen pr. 1. maj 2024.

 

Du bliver leder af en personalegruppe på 6-7 personer (inkl. elevansvar), og din vigtigste opgave bliver at motivere, inspirere og først og fremmest gå foran og vise det gode eksempel i hverdagen.

 

Du får det daglige ansvar, herunder salg og alle de praktiske opgaver, der er forbundet hermed. Du vil deltage aktivt i samarbejdet på tværs i butikken og i fælles erfaringsudveksling, modemesse osv. - i tæt samarbejde med kolleger fra vores øvrige butikker.

 

Vi forestiller os, at du er fra lokalområdet, er engageret og har stor interesse for modetøj og mærkevarer. Du kender det tøj, vi forhandler, og følger modens udvikling som en naturlig del af din hverdag. Du er den fødte sælger - er en god team-player - har masser af livserfaring - og higer efter at skabe din egen gruppe af faste kunder.

 

Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

 

Bahnes tøjkoncept består af mærkevarer til modebevidste piger. Vi forhandler Baum und Pferdgarten, Day, Lala Berlin, Mads Nørgaard, Mos Mosh, Rabens Saloner, Stine Goya, Samsøe & Samsøe, Second Female, Vila m.fl.

 

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

 

Skriftlig ansøgning + CV (Word/PDF/gerne med foto) mærket ”AFDELINGSLEDER / RØDOVRE” sendes pr. mail til job@bahne.dk. Af hensyn til GDPR (Persondataforordningen) skal du ikke oplyse dit fulde CPR.nr. Din ansøgning vil efter ansættelsens afslutning blive slettet i vores system.

 

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

 

Bahne Rødovre * Rødovre Centrum 120 * 2610 Rødovre

 

Bahne er en kapitalkæde med 22 store moderne livsstilsbutikker i Danmark. Se mere på www.bahne.dk.  Vi er en dynamisk virksomhed, som arbejder med 5 nøgleværdier:

Teamwork, Ærlighed, Faglig Dygtighed, Præstation og Glæde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Kalvebod Brygge, 1560 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994037

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet