Autoværksted i Rødovre gør det nemt for familier at booke tid

Profilbillede

Antallet af familier med to biler er steget kraftigt i Rødovre Kommune. Autoværkstedet J. P. Auto og Teknik gør det nu muligt at booke online og få en præcis pris på eksempelvis et serviceeftersyn.

Der er rigeligt at se til for børnefamilier. Og førsteprioriteten er sjældent at ringe rundt til forskellige autoværksteder for at finde den bedste pris på en tandremsudskiftning. Derfor lancerer J. P. Auto og Teknik, der er en del af værkstedskæden Bosch Car Service, nu en unik form for online booking, hvor kunden blot skal indtaste bilens registreringsnummer, og så viser systemet nøjagtige priser på en lang række værkstedsydelser til netop den bilmodel.

"Et serviceeftersyn er ikke bare et serviceeftersyn. Der er stor forskel på, hvilke og hvor mange kontrolpunkter vi skal igennem alt efter bilens model, brændstof og alder, og det giver selvfølgelig forskellige priser," forklarer Jacob Mortensen, der er kædechef i Bosch Car Service.

Bosch Car Service har udviklet systemet over en længere periode, og medarbejderne i J. P. Auto og Teknik i Rødovre har fodret systemet med en masse prisdata på de forskellige biltyper.

To biler, flere værkstedsbesøg
I Rødovre Kommune er antallet af familier med to biler vokset markant. I 2009 havde 7,2 procent af kommunens familier to biler, og i 2019 var andelen vokset til 8,9 procent. Samtidig er der også kommet flere familier til kommunen, hvilket betyder, at det reelle antal af familier med to biler er vokset fra 1377 til 1866 – en stigning på 35,5 procent.

"Med flere biler kommer der også flere reparationer og flere ture til værkstedet.Vi vil gerne gøre det nemt for de travle familier at booke tid ved mekanikeren, og med vores faste og gennemskuelige priser kan man booke helt uden ubehagelige overraskelser på regningen," siger Jacob Mortensen.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Epicent.dk