Bagersvend, Brødbager, Konditor, Kok, ufaglært med erfaring

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi er et lokalt bageri på Nørrebro København, som leder med lys og lygte efter den rette medarbejder til vores team.

Vi er åbne overfor mange forskellige profiler med forskellig erfaringer.

Den vigtigste faktor er, at du kan se dig selv arbejde med brød og kager, at du har en god fysik og du møder glad og positiv på arbejdet hver dag.

Vi er et team af arbejdsomme, friske og søde kollegaer som går op i kvalitet og godt arbejdsmiljø. Alle i produktionen har arbejdet sammen i rigtig mange år, fordi vi, hvis vi selv skal sige det, har en super arbejdsplads med små produktionsforhold, men med god stemning og plads til alle. Vi laver som princip alt fra bunden og på egne surdeje. Vi har sidste år fået det ikke statskontrolleret Ø-mærke i kraft af vores mel og kerner. Vi har altid en finger på pulsen og vil gerne udvikle os i en rasende fart.

Vi tilbyder arbejde mandag til fredag med fri hver weekend, arbejdstid er i dagtimerne.

Vi er medlem af BKD og har ordnede forhold! Lønnen er efter kvalifikationer. Skriv til info@brodkunsten.dk eller ring til Danni på 35391739/27641739 for yderligere info.

Start hurtigst muligt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Brødkunsten, Jagtvej, 2200 København N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: info@brodkunsten.dk

Telefonisk: 27641739

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5647902

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet