Deltid Nordic Medical Coordinator til L’Oréal

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at arbejde som Nordic Medical Coordinator hos et af verdens førende kosmetikbrands? Hos L’Oréal har du lige nu muligheden for at få værdifuld erfaring med en bred vifte af koordinerende og administrative opgaver. Søg allerede i dag!

Stillingen er et deltidsvikariat på 25 timer om ugen frem fra midt August til og med juni 2024. Ved rette match, er der er god mulighed for forlændelse eller overtagelse direkte hos L'Oréal.

Om teamet
Du vil blive en del af L’Oréals Medical Team, som beskæftiger sig med de produkter, som har en supporterende funktion til medicinsk behandling. Teamets overordnede ansvar er at drive anbefalinger i Norden fra sundhedsfagligt personale herunder eksempelvis praktiserende læger, apoteker, sygeplejersker og dermatologer.
Du vil som Nordic Medical Coordinator varetage en vigtigt koordinerede og supporterende funktion for L’Oréals Nordic Medical Team, som er under rivende udvikling. De har derfor brug for dig, som er god til at sætte struktur og er proaktiv.

Dine arbejdsopgaver vil b.la. indebære:
– Organisere kongresdeltagelse på tværs af de nordiske lande
– Kontakt til både interne og eksterne team samt eksterne partnere. Organiseringen af diverse kongresser indebærer b.la. planlægning med Field Team, forberedelse af merchandise, bestille produkter, planlægge lokation, fakturering. Der er i forvejen lavet en oversigt over kommende kongresser
– Styring af økonomi med indkøbsrekvisitioner og support til Nordic Finance team
– Yde support til Medical Communication Team (tool boks arbejde)
– Der vil være enkle opgaver, som er relaterede til marketing materiale
– Diverse forefaldende administrative support opgaver

Dette søger vi
Vi forestiller os, at du finder de koordinerede og administrative opgaver spændende og kan se vigtigheden af din rolle. Du er et afgørende bindeled internt og eksternt og får en afgørende rolle for, at kongresserne kan planlægges og afholdes gnidningsfrit.

For at blive en succes i stillingen er det afgørende at du:
– Kan demonstrere erfaring med administration og/eller koordinering
– Taler og skriver engelsk og dansk
– Du er dygtig til at skabe struktur i dit arbejde
– Der er derudover en fordel hvis du har erfaring med eventplanlægning

Du trives desuden med at være i kontakt med mange interne og eksterne samarbejdspartnere. Du kan bevare overblikket og formår at prioritere dine arbejdsopgaver i en travl hverdag. Og endeligt glæder du dig til at være en del af et positivt og inkluderende arbejdsmiljø.

Praktisk information
Der er opstart i midt august.
Stillingen er et vikariat som løber til og med juni 2024. Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting, som også varetager den indledningsvise rekrutteringsproces.
Stillingen er en deltidsstilling på 25 timer pr. uge, og arbejdstiderne er inden for kontoråbningstider.
Lønnen fastsættes på baggrund af kvalifikationer.

For at komme i betragtning til stillingen bedes du uploade et motiveret CV til vores rekrutteringssystem via stillingsopslaget. For yderligere information kontakt rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi kalder løbende ind til samtaler og glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

StudentConsulting, Frederiksborggade, 1360 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.studentconsulting.com/dk/ledige-jobs/kobenhavn/deltid-nordic-medical-coordinator-til-lor%c3%a9al/71413

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5856075

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet