Er du vores nye pædagog i Rødovre Børnehus? - Et tilbud til udsatte børn/unge og deres familier

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet
Er du uddannet pædagog med viden og erfaring inden for specialområdet? Ligger det dig naturligt at være inddragende, nysgerrig og fagligt tænke helhedsorienteret? Og kan du derved støtte og udvikle børn i udsatte og dysfunktionelle familier? Så læs endelig videre.

Vi har en harmonisk arbejdsplads, med let til grin, stor faglighed og en stor rumlighed.

Dine ”måske” kommende kollager beskriver jobbet således:
Jeg elsker at være på denne arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet altid er i fokus” lise
”Vores familiære rammer og mentaliserende tilgang er perfekte rammer at udvikle sig i” Stine
Jeg har de bedste kollegaer! Selv om vi er meget professionelle, så har vi det altid sjovt” I Rødovre børnehus er der højt til loftet! Betina
”jeg holder af at være på en rummelig arbejdsplads” Jesper
”Jeg er særlig stolt af den udvikling, jeg har set igennem årene ved vores børn” Leder Bo

Børnehuset er et unikt forbyggende tilbud, med de skønneste børn. Der tager udgangspunkt i Servicelovens formålsparagraf yder støtte til børn og unge i udsatte positioner.

Rødovre Børnehus er et tilbud der er normeret til 14 børn i alderen 6-12 år, der er plads til 7 børn på daglig basis. Vores indsats supplerer der, hvor forældrene ikke kan varetage den fulde omsorg for deres børn. Børnehuset er et alternativ til en anbringelse.

Åbningstiden for børnene i Børnehuset er mandag-torsdag ml. kl. 13-19. Vi tager på koloni 3 dage i skolesommerferien (uge 27), og har åbningstid i skoleferier ml. kl. 9-16. Arbejdstiderne vil ligge i hverdagene, i tidsrummet kl. 10-19 mandag-torsdag, hvor du skal forvente at arbejde tre aftener om ugen og har altid fri fredag.

Din profil
Vi ved, at ingen kan alt, men vi ser gerne at dine pædagogiske kompetencer er:

 • Du er dygtig til at indgå i støttende relationelle sammenhænge
 • Du lytter til børn, du er ”god at tale med”, udstråler ro og har en god mentaliseringsevne
 • Du kan tage initiativ og være igangsætter, men også give plads til at barnets ideer folder sig ud
 • Du har blik for barnets udvikling og du kan udfordre nænsomt og vedholdende
 • Du har erfaring med forældresamarbejde og udsatte familier

Vi forventer derudover at:
 • Du er uddannet pædagog og har erfaring med specialpædagogisk arbejde
 • Du er indstillet på at deltage aktivt i kollegaskabet, sparring og faglig udvikling
 • Du har gode kommunikative evner og er god til bedømme, hvornår det er rette tid og sted
 • Du har overblik og gode samarbejdsevner i en travl hverdag med mange kontakter og samarbejdspartnere i skiftende kontekster
 • Du er god til at strukturere og dokumentere dit arbejde
· Du bidrager til et positivt arbejdsmiljø med god energi, nysgerrighed og et godt humør
· Du er god til at arbejde selvstændigt og kunne navigere i uforudsigelighed
 • Du skal kunne fremstå troværdig og med overblik som kontaktperson for familier.Derfor skal du vælge os


Vores pædagogiske værdigrundlag udspringer af et menneskesyn, hvor hvert enkelt barn med familie, bliver hørt og set. Vores indsats og støtte gives ud fra barnets og familiens egne ressourcer. Det betyder, at relationer, tillid og stabilitet er udgangspunktet for alt hvad vi gør og med en altid anerkendende, nysgerrighed og inkluderende tilgang til vores familier og børn.

I samarbejde med forældre og sagsbehandler støtter vi op i Børnehuset omkring børnenes opvækst, familiemæssige relationer, skolegang, fritidsliv, sundhed, personlige udvikling og sociale relationer. Børnene der går i Børnehuset er hjemmeboende og nærmiljøet ses som en stor ressource. Børnene kommer efter skole og SFO. Børnehusets hverdag indebærer lektielæsning, aftensmad, aktiviteter, spil og ikke mindst hygge og nærvær. Nogle familier har brug for hjælp med personlig hygiejne, nogle får hjælp med madpakker, planlægning og evt. afholdelse af børnefødselsdag, hjælp til Aula, lave aftaler med læge og tandlæge etc. Alt det som medfølger i en hverdag, og som kan være en udfordring i familierne, af forskellige årsager. Vi ser forældrene og familien som en primær og vigtig medspiller og gør meget ud af forældreinddragelse, samarbejde og samtaler.
Nogle af Børnehusets familier har tilknyttet en familiebehandler fra Børnehuset og derved slutter vi en tæt ring omkring familien.

Børnehuset holder til i en ældre charmerende villa med store lyse lokaler og en lille have, centralt beliggende i Rødovre.

Personalegruppen består af husets leder, fem pædagoger og to familiebehandlere. Vi har bil og ladcykel til rådighed og mulighed for at låne minibus. Det er en fordel, at du har kørekort.

Vi lægger stor vægt på kontinuerlig faglig sparring og udvikling. Vi holder ugentlige personalemøder og hyppige møder med konkrete fagligt relevante temaer, og personale udvikling. Derudover har vi fast supervision.
Du vil få indflydelse på dine arbejdsopgaver, og du skal kunne indgå positivt i samarbejdet med kollegaer i resten af Børne- og familieafdelingen. Et vigtigt element i vores arbejde med familierne, er det tværfaglige samarbejde, som vi er en stor del af. Du skal være indstillet på at være omstillingsparat i en hverdag der sjældent er ens, og hvor hverdagen i Børnehuset bliver formet efter hvad der sker i de forskellige familier.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn er henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Se mere på www.rk.dk eller Rødovre Børnehus LinkedIn profil. Du er også velkommen til at kontakte Betina pædagog 30769493 eller husets leder Bo Andersen 30769490.

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest d. 6/3 2024 Klik på knappen ’Søg stillingen’ for at sende din ansøgning.

Vi forventer at holde samtaler tirsdag d. 12 og 13/3-2024.

Stillingen er på 30 timer man-torsdag startende fra 1/5 2024

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Rødovre Børnehus, Borgmester Gustav Jensens Vej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5993820

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet