Har du grønt blod i årene? Så bliv udskolingslærer på Tinderhøj Skole

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

LÆR, LEG, LEV

Er du optaget af, at eleverne får arbejdet med klimadagsordnen? Har du lyst til at arbejde i et lærerfællesskab, hvor alle deler samme ambition om, at eleverne skal blive så dygtige som muligt? Så skal du være lærer hos os på Tinderhøj Skole i Rødovre.

Tinderhøj Skole søger:

1 fuldtidslærer til udskolingen

Linjefagene dansk, engelsk samt idræt vil blive vægtet højt

Det første stykke tid får du tilknyttet en mentor, som viser dig til rette. Kommer du helt grøn som nyuddannet, så har vi en super mentorordning i Rødovre, hvor du bliver støttet særligt gennem hele det første år.

Din profil

Positiv tilgang til vores elever og kollegaer

Vi ved, at ingen kan alt, men vi kigger efter dig som:

  • er læreruddannet og kan fremvise bevis for lærereksamen
  • har lyst til at arbejde med vores grønne profil
  • har en glad og positiv tilgang til vores elever og kollegaer, idet vi har et arbejdsmiljø der er fagligt ambitiøs, så vores elever bliver så dygtige som de evner.

Du kan både søge som nyuddannet eller, hvis du har erfaring med dig.

Derfor skal du vælge os

Grøn profil skole.

Tinderhøj Skole har godt 570 glade og dygtige elever, 50 lærere og 30 pædagoger tilknyttet.

Vi arbejder hver dag for, at vores elever får det bedste skoletilbud.

Vi kan ikke alt, men vi er særlig stolte af:

  • Vi er aldrig bange for at kaste os ud i nye udfordringer. Fx har elever i år designet og plantet en 100 kvm. lommeskov, taget en tur til München for at opleve innovative virksomheder, passet vores skolehaver, pyntet hele skolen op til jul i genbrugsmaterialer og meget, meget mere.
  • 100 kvm. lommeskov på Tinderhøj skole.
  • Tinderhøj Skole og SFO er en "Grøn Profil Skole". Grøn Skole er en holistisk integration i både læringen og legen på skolen, og her arbejdes med natur og bæredygtighed. Det integreres i fagenes indhold, skolens didaktiske tilgang, vores fysiske rammer og organiseringen af hverdagen i skole såvel som SFO. Vi arbejder med grønne årsplaner. Læs og se mere om nogle af de tanker vi gøre os på skolen Naturdannelse på Tinderhøj eller kig forbi skolens instagram #tinderhøjskole.
  • Du bliver en del af et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt samtidig med, at vi udvikler det professionelle samarbejde. Dine kollegaer er rummelige og rare og vi har højt til loftet.
  • For at give tid til faglig fordybelse og skabe rammen for en mere varierende skoledag, arbejder vi med en temadag om ugen. En temadag er en hel dag med samme fag i en klasse. Vi har arbejdet på denne måde igennem en del år og vi bliver dygtigere og dygtigere til at udnytte og forfine temadagene.
  • Tinderhøj Skole og SFO ligger i den nordlige del af Rødovre Kommune. Vi har virkeligt gode fysiske rammer med masser af plads. Udearealerne byder blandt andet på en dejlig legeplads, udendørs læringsrum og store grønne områder.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med start 1. december 2023 – meget gerne før.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte udskolingsleder Peter Heiselberg eller skoleleder Carl Rudolph-Lenz på 36 37 82 82.

Arbejdssted: Tinderhøj Skole, Fortvej 77.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 5. oktober 2023. Klik på knappen ’Ansøg dette job’ for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler løbende.

Om os

Arbejdstiden i Rødovre Kommune er røgfri. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job i kommunen. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1fcf91ea)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rødovre Kommune Tinderhøj Skole, Fortvej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913440

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet