Hvis du kan lide et godt arbejdsmiljø, korte vagter og ingen natarbejde, så kig her

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Rigshospitalet, Center for Kræft og Organsygdomme,

Afdeling for Nyresygdomme, Dialyse Klinik 1, Frederiksberg Hospital

Vi søger en sygeplejerske pr. 1. august 2023 eller efter aftale. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer/ugentlig med mulighed for individuel aftale et andet ugentligt timetal. Den ugentlige arbejdstid i vores hæmodialyseafsnit er dog 33 timer.

I vores afsnit udfører vi hæmodialyse på kroniske patienter, som kommer til behandling tre gange om ugen. Det tætte sygeplejerske patient forhold vi opnår derved, afdækker ofte problemstillinger af faglig og til tider psykosocial art, og sparring med kolleger bruges flittigt.

Vi er en gruppe sygeplejersker, der vil kendes for en høj kvalitet i sygeplejen, og stor arbejdsglæde. Vi vægter faglig kvalitet og den personlige udvikling højt, og prioriterer i høj grad det gode, rummelige arbejdsmiljø, fyldt med lune, humor og imødekommenhed. Vores afsnits fysiske rammer sørger for, at det altid er let at hjælpe eller få hjælp af sine kolleger. Fremtiden bringer ligeledes spændende opgaver, da vi sammen skal skabe en ny dialyseafdeling, når Frederiksberg Hospital lukker. Det bliver ca. i 2026, men vi skal i gang i løbet af 2023 med at tænke de første kreative tanker. Placeringen er ikke helt endelig, men det kommer der en afklaring på i efteråret 2023. Det bliver en spændende proces.

Vi tilbyder:

  • Introduktion til Afdeling for Nyresygdomme på 2 dage.
  • 8 ugers specialeoplæring med kontaktsygeplejerske tilknyttet, hvor du er uden for normering.
  • Løbende undervisning, temadage og specialerettede kurser.
  • Godt arbejdsmiljø og en høj arbejdsmoral.
  • Mulighed for fast aftenvagt.
Vi forventer en kollega:

  • Der er god til kommunikation og har gode samarbejdsevner.
  • Der har interesse for den kroniske patient og evt. erfaring med dialyse.
  • Der er faglig velfunderet.
Dialyseafsnittets åbningstider er mandag-fredag kl. 8.00-21.00 + lørdag kl. 8.00-14.30 + søndag kl. 11.00-17.30. Dagvagten er kl. 8.00-14.30 (tirsdag og fredag til 15.00) og aftenvagten kl. 14.30-21.00 (tirsdag og fredag fra kl.14.00). Vi arbejder hver 3. weekend og man skal regne med 2 aftenvagter/uge samt almindelig vagtbyrde i helligdage, fordi fremmødet for patienter og sygeplejersker er det samme i helligdagene som i hverdagene.

Har du lyst til at indgå i et team af sygeplejersker, som brænder for ovenstående beskrevet, så ser vi meget gerne en ansøgning fra dig.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn.

Har du et ønske om yderligere oplysninger, eller lyst til at se vores afsnit og få en uforpligtende samtale/rundvisning, kan du kontakte sygeplejerske med særligt ansvar for udvikling Marin Snejbjerg tlf.: 3816 4858, ass. oversygeplejerske Karin Funder tlf.: 3816 4861, eller oversygeplejerske Anne Mikkelsen, tlf.: 3816 4862.

Ansøgningsfrist: 25. juni 2023

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250034&DepartmentId=17126&MediaId=4710&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848754

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet