Københavns Vestegns Politi: Seneste nyt fra Rødovre - mandag den 9. november

Profilbillede
dato

Rødovre er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mød dine lokalbetjente i Herlev

På onsdag den 11. november ruller lokalpolitiet en mobil politistation ind på butikstorvet ved Dildhaven. Kom og mød din lokale betjent, som gerne vil høre mere om dit boligkvarter. Kig efter den mobile politistation mellem kl. 14 og 17.30.
OBS: Pga. Corona må der max være 10 samlet på samme tid. 

 

Butikstyv idømt straksdom

Lørdag den 7. november kl 14:48 blev en af vores patruljer sendt til et supermarked på Stationsporten i Albertslund. Her havde butikspersonale tilbageholdt en 22-årig mand, som var mistænkt for at have stjålet flere flasker spiritus. Patruljen anholdte manden og den efterfølgende efterforskning afdækkede, at han stod bag et større antal butikstyverier i bl.a. Taastrup, Ishøj, Ballerup og Søborg. Manden blev efterfølgende fremstillet i Retten i Glostrup og her idømt en såkaldt straksdom på 40 dages fængsel samt 6 års indrejseforbud i Danmark. 

 

Mand anholdt efter eftersættelse i Gladsaxe

Søndag den 8. november kl 1614 blev en 27-årig mand anholdt af politiet og mistænkt for at have kørt narkopåvirket. Politiet havde inden søgt at stoppe bilisten, men da han forsøgte at køre fra politiet optog flere patruljevogne forfølgelse. Under eftersættelsen påkørte manden et autoværn på Brunsøvej, hvorved at hans bil formentlig punkterede. Eftersættelsen endte på Værebrovej, hvor bilen ikke kunne køre mere. Den 27-årige forlod bilen og forsøgte at flygte, men blev anholdt af politiet.

 

To mænd anholdt for tyveri fra byggeplads i Hvidovre

Mandag den 9. november kl 0320 modtog vi tip om at to personer luskede mistænkelig rundt ved en byggeplads ved Høvedstensvej i Hvidovre. Der blev straks sendt en hundepatrulje til stedet, hvilket fik de to mænd til at flygte. De blev dog løbet op af en politihund og anholdt. Over for politiet erkendt de tyveri af byggematerialer.

 

Indbrud i villa i Ballerup

Fredag den 6. november blev et indbrud i en villa i Humlevang anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 07.00 og kl. 18.55. Et vindue var blevet brudt op. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 
To mænd anholdt for tyveri fra byggeplads i Hvidovre
Mandag den 9. november kl 0320 modtog vi tip om at to personer luskede mistænkelig rundt ved en byggeplads ved Høvedstensvej i Hvidovre. Der blev straks sendt en hundepatrulje til stedet, hvilket fik de to mænd til at flygte. De blev dog løbet op af en politihund og anholdt. Over for politiet erkendt de tyveri af byggematerialer.

 

Indbrud i villa i Herlev

Søndag den 8. november blev et indbrud i en villa på Krogestykket i Herlev anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem torsdag den 5. november kl. 18.00 og søndag den 8. november kl. 20.40. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet smykker. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Indbrud i villa i Hvidovre

 Søndag den 8. november blev et indbrud på Poppel Allé i Hvidovre anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem fredag den 6. november kl. 12.00 og søndag den 8. november kl. 19.30. Et vindue var brudt op, og der var bl.a. blevet stjålet elektronisk udstyr. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Butikstyveri i Glostrup

Lørdag den 7. november kl 15:48 modtog vi anmeldelse om at en butiksdetektiv i et supermarked på Hovedvejen i Glostrup havde tilbageholdt to unge mænd for butikstyveri af syv flasker vand. Der blev sendt en patrulje til stedet og her blev de to mænd på hhv. 22 og 23 år sigtet for butikstyveri. De erkendte tyveriet over for politiet.

 

Indbrud i villaer i Rødovre

Fredag den 6. november blev et indbrud i en villa på Kamstrupvej anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 15.00 og 22.10. 
Søndag den 8. november blev et indbrud på Røngård Allé anmeldt. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 16.45 og kl. 20.55. 
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Indbrud i lejlighed i Søborg

Lørdag den 7. november mellem kl. 17.30 og 20.30 opbrød tyve en dør til en lejlighed på Snogegårdsvej, undersøgte værelserne og stjal personlige dokumenter. 

 

Tyveri fra varebil i Søborg

Fra torsdag aften den 6. november kl. 21.15 til fredag morgen den kl. 6.45 knust tyve en rude til en varebil parkeret på Gyngemose Parkvej og stjal el-værktøj fra kabinen.

 

15-årig stjal tøj i Herlev 

Fredag den 6. november kl. 13.51 tilkaldte personale fra en tøjforretning i BIG Shopping Center politiet, fordi man tilbageholdt en ung pige mistænkt for butikstyveri. En patrulje kørte til stedet, undersøgte sagen og rejste sigtelse mod en 15-årig pige for tyveri af tøj for 745 kr. Pigen blev afhørt i overværelse af en tilkaldt værge, og de sociale myndigheder blev underrettet pga. pigens alder. Hun erkendte tyveri.

 

To mænd anholdt for butikstyveri i Herlev

Lørdag den 7. november kl. 14.40 tilkaldte personale i byggemarked på Herlev Hovedgade politiet, fordi man tilbageholdt to mænd mistænkt for butikstyveri. En patrulje kørte frem, undersøgte sagen og anholdt to litauiske mænd på 20 og 22 år for tyveri af værktøj til 288 kr. De blev afhørt på politigården, erkendte tyveriet, betalte en bøde og blev løsladt. 

 

Indbrud i lejligheder i Rødovre

Fredag den 6. november mellem kl. 9 og 19 blev et vindue brudt op til en lejlighed på Rødovrevej. Fra et værelse blev der bl.a. stjålet en computer og smykker.  Søndag den 8. november mellem kl. 17 og 18 opbrød tyve et vindue til en lejlighed på Hviddingvej og undersøgte værelserne.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.
 
Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Københavns Vestegns Politi.
Kilde: Københavns Vestegns Politi