Kommunikationskonsulent til Rigsrevisionen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en kommunikationskonsulent, som skal være med til at understøtte, at vi kommunikerer klart og tydeligt om vores resultater, og øge kendskabet til Rigsrevisionens arbejde.

Rigsrevisionen arbejder for Folketinget. Vi er en del af den parlamentariske kontrol i Danmark og holder øje med, at statens midler bruges, som Folketinget har besluttet.

Om opgaven

Klar kommunikation er et strategisk fokus for Rigsrevisionen, som alle i huset er optagede af, uanset hvad de arbejder med. Du vil blive en del af vores direktionssekretariat, og dine arbejdsopgaver vil være at:

  • styrke www.rigsrevisionen.dk, så det er let at finde information om vores opgaver og resultater
  • drive og udvikle vores kommunikation på LinkedIn
  • rådgive kontorerne i at kommunikere klart om ofte ret komplekse emner
  • styrke vores nyhedsbreve og brug af visuelle formater.
Der er tale om en nyoprettet stilling, som er forankret i direktionssekretariatet. Sekretariatet har mange forskellige opgaver, som ud over den almindelige støtte til vores direktion bl.a. omfatter strategi, presse, ekstern/intern kommunikation og ledelsesinformation. Du vil i det daglige komme til at arbejde tæt sammen med husets pressechef.

Din profil

  • Ud over en relevant kommunikationsfaglig kandidatuddannelse eller journalistuddannelse skal du have mindst nogle års erfaring fra en lignende stilling, fx i et ministerium eller en styrelse.
  • Du skal skrive godt og mestre de forskellige platforme, vi benytter os af.
  • Du skal kunne arbejde på tværs af fagligheder og vores organisation.
  • Du skal have flair for at udvikle det, du arbejder med, og samtidig nå sikker i mål med de daglige opgaver.
Vilkår

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der er selvfølgelig perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som strækker sig over de første 3 år af din ansættelse. Det giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og den offentlige forvaltning. Også efter kompetenceudviklingsforløbet vil dine kompetencer løbende blive udbygget.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. For en kandidat med de rette kompetencer vil der være mulighed for en ansættelse som enten specialkonsulent eller chefkonsulent. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest tirsdag den 20. juni 2023. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Vi afholder samtaler den 23. juni 2023 og muligvis den 26. juni 2023.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Niels Gyldenvang Steffensen på enten 33 92 83 46 eller ngs@rigsrevisionen.dk.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rigsrevisionen, Landgreven 4, 1301 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169865&DepartmentId=6075&MediaId=2830&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848966

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet