Kontaktperson til botibuddet Rønnebo

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi glæder os til at byde velkommen til to nye kollegaer på botilbuddet Rønnebo.

Vi søger to nye kollegaer til stillinger med en ugentlig arbejdtid på 37 timer, men vi er åbne overfor eventuelle ønsker om færre ugentlige timer. Vi har for kort tid siden opdelt beboerne og personalet i huset i to husgrupper med det formål at skabe mere nærvær, kendskab og overblik til gavn og glæde for både beboerne og personalegruppen. Du kan endnu nå at være med til at forme vores nye hverdag og struktur.

Hvem er vi
Kontaktpersonerne i huset har forskellige faglige baggrunde som social- og sundhedsassistenter, pædagoger, socialrådgivere og sygeplejersker. Derudover er vi fire nattevagter, tre servicemedarbejdere og tre ledere. Dette giver - sammenholdt med, at vi er en kombination af erfarne kolleger og nytilkomne med erfaringer andre steder fra - huset en dynamik, som vi hver dag profiterer af.

Botilbuddet Rønnebo er et § 108 botilbud for 64 voksne med sindslidelser. Nogle af beboerne har desuden somatiske sygdomme/fysiske funktionsnedsættelser, mens andre beboere har et misbrug, som vi håndterer i samarbejde med fx ekstern misbrugskonsulent. Vores vigtigste fælles opgave er at understøtte beboerne i at leve værdige og meningsfulde liv med udnyttelse af den enkeltes potentiale.

Vores mål er

 • At de borgere, hvis største udfordring er deres psykiatriske sygdom, støttes i at tage ansvaret for eget liv tilbage og lærer at håndtere deres psykiatriske udfordringer, så de på sigt kan flytte i mere selvstændig bolig
 • At de borgere, som ud over deres psykiatriske sygdom tillige har somatiske sygdomme/fysiske funktionsnedsættelser eller en høj alder, støttes i at tage så stort ansvar for eget liv som muligt og motiveres til at leve et tilfredsstillende liv med god livskvalitet på botilbuddet.
Vi har altid øje for ligeværd mellem mennesker og har stor respekt for det enkelte menneskes selvbestemmelsesret samtidig med, at vi er forpligtet til at leve op til vores omsorgspligt.

Vi kan tilbyde

 • Individuel mulighed for enten fuldtidsstilling eller en stilling med færre ugentlige timer
 • Et spændende arbejde og en aktiv hverdag med mange alsidige opgaver og inspirerende tværfagligt samarbejde med kolleger og ledelse
 • En arbejdsplads, hvor vi har fokus på det gode arbejdsmiljø og individuelt kompetenceløft
 • Ekstern supervision samt mulighed for løbende sparring med kolleger og ledelse
 • Mulighed for at få indflydelse på implementeringen af metoden Low Arousal, recovery og NADA samt at arbejde rehabiliterende, der er de metoder, vi har valgt som primære tilgange til vores beboere.
Vi forventer, at du

 • Har en sundhedsfaglig eller socialfaglig uddannelse
 • Har lyst til og energi på kompleksiteten i at arbejde i et botilbud, hvor dine opgaver spænder bredt over socialpædagogisk støtte, medicinhåndtering, praktiske opgaver, samtaler, rengøring, aktiviteter, personlig pleje, konflikthåndtering og meget mere
 • Allerede nu arbejder anerkendende – eller har stor lyst til at gøre det – og med et fagligt overblik kan motivere borgeren til øget mestring af sit hverdagsliv med større livskvalitet til følge – uanset større eller manglende udviklingspotentiale
 • Arbejder med at modtage og give feedback på en hensigtsmæssig og refleksiv måde til gavn for alle parter.
Ansættelsesforhold
Løn i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Stillingerne er med en arbejdstid på 37 timer om ugen. Det er derfor vigtigt, at du skriver det i din ansøgning, hvis du ønsker mindre end 37 timer pr. uge, og om du er interesseret i at arbejde hver anden eller tredje weekend.

Arbejdstiden i begge stillinger er placeret i dag-, aften- og weekendvagter, og for den ene stilling er det med weekendvagt hver 2. weekend i lige uger, og den anden er med weekendvagt hver 3. weekend. Enkelte nattevagter kan forekomme.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt og senest pr. 1. august 2023. Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dokumentation for gennemført uddannelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Nielsen på 2459 8263.

Søg via linket senest torsdag den 22. juni 2023
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 26.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192566&DepartmentId=20793&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848965

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet