Pædagoger, der engagerer sig i barnets verden

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet
Er du optaget af, at børn skal have den allerbedste start her i livet? Og vil du, sammen med dygtige og engagerede kollegaer, være med til at skabe det gode børneliv, hvor nærvær i børnehøjde og en anerkendende tilgang er tilgangen? Så er det dig vi er på udkig efter i vores dejlige børnehus Espelunden.

Børnehuset Espelunden er en stor nybygget daginstitution, designet og indrettet til at skabe mange mindre læringsrum, og hvor der er mulighed for at sidde med mindre børnegrupper.

Vi har en helt fantastisk legeplads, hvor barnet har mulighed for at udfordre sig selv motorisk, være modig og med plads til en masse fordybelse. Institutionen er normeret til 72 vuggestuebørn og 120 børnehavebørn. Vi ligger i et grønt område, og har fantastiske udflugtsmuligheder.

I Espelunden afprøver vi i fællesskab nye idéer og tiltag af i vores pædagogiske praksis, og vi er derfor altid nysgerrige efter, hvad du har på hjertet.
Fagligt arbejder vi med tryghedscirklen og robusthedscirklen, og vi har flere gange om året projekter på tværs af stuer og børnegrupper.
Derudover har vi et tæt samarbejde med Rødovre Kommunes PPR, som vi sparrer med i vores pædagogiske praksis.

Rødovre Kommune er organiseret med ledelse tæt på, hvilket betyder at vi i Børnehuset Espelunden er ansat en leder og to afdelingsledere med fast base i huset.
Vi har en visionær ledelse, der deltager aktivt i huset interne møder, og som med engagement deltager i de faglige dialoger, der spirer rundt omkring i huset. Ledelsen er meget tilgængelig, og nærværende i hverdagen.

Vi søger pædagoger til vores børnehave og vuggestue 30-37 timer med start den 1. januar eller 1. februar 2024.

Din profil
Pædagog, der har et positivt menneskesyn
Vi ved ingen kan alt, men vi kigger efter dig som:

  • har en høj pædagogisk faglighed, fordi at vores børn har brug for os i hverdagen, og vi ved, at vi er vigtige rollemodeller i barnets første 6 leveår, og hvilket ansvar der følger med.
  • har et børneperspektiv, hvor fokusset er på at skabe det gode børneliv og at barndommen har værdi i sig selv, og den skal vi værne om.
  • er anerkendende, og nærværende i børnehøjde.
  • er god til at skabe relationer til både børn, kollegaer, ledelse og forældre, fordi vi tror på, at vi kommer længst, når vi har et godt samarbejde.
  • Er klar på at træde ind i et børnehus med energiske kollegaer, og aktive børn, og at du derfor både kan bevare og skabe roen.
Når du starter hos os, får du tilsendt forskellige papirer, som introducerer dig til Børnehuset Espelunden, så vi sikrer os, at du lander sikkert og godt hos os. Du vil få dygtige og hjælpsomme kollegaer, som du kan sparre med og som kan hjælpe dig i gang.

Derfor skal du vælge os
Vi kan ikke alt, men vi er særlig stolte af:
  • et fagligt fællesskab og en personalegruppe, som værner om det gode og sunde arbejdsmiljø, hvor vi hilser på hinanden, er nysgerrige og ser smil, grin og humor som en naturlig del af arbejdsdagen.
  • at i Børnehuset Espelunden tager vi afsæt i Rødovre Kommunes arbejde med social kapital, og arbejder aktivt med det gode psykiske arbejdsmiljø.
  • at vi har fokus på at skabe et professionelt miljø med tillid, samarbejde og retfærdighed som fundament.
  • at vi har forskellige erfaringer og kompetencer, som vi kan udnytte positivt i hverdagen. Vi tror på, at ved at gøre vores bedste, ved at turde byde ind med nye idéer og initiativer, kan vi blive klogere og sammen udvikle og optimere praksis.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på https://www.rk.dk/job/moed-os/paedagog. Du er også velkommen til at kontakte leder Michele Bay Olsen, souschef Louise Holm Jørgensen eller afdelingsleder Anita Toft på 36 37 88 00, eller komme forbi og se vores nybyggende og dejlige børnehus.

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 17.12.2023. Klik på knappen ”Søg stillingen” for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Espelunden, Risterivej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948423

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet