Q8 Rødovre inviterer til grand opening på nyt, innovativt take-away koncept

Foto: Q8.
dato

Der er store åbningstilbud at hente, når Q8 inviterer til grand opening af det banebrydende take-away-koncept NOAHS på stationen i Rødovre fredag den 19. april. Q8 investerer et tocifret millionbeløb i konceptet, der er skræddersyet til studerende, der har behov for en hurtig snack, folk på farten og familier, som efterspørger kvalitet og fleksibilitet i en travl hverdag.

Med NOAHS bliver det muligt at bestille mad fra forskellige verdensdele og alt lige fra burgere, tacos eller lækre, friske salatbowls. Al maden er frisklavet og bliver først tilberedt ved bestilling.

De fleste familier kender følelsen af at kæmpe med at få enderne til at mødes i en travl hverdag, hvor der sjældent er tid til stor kreativitet og opfindsomhed, når det kommer til valget af aftensmad.

Men det kommer Q8 Rødovre med en løsning på nu med et helt nyt, innovativt take-away-koncept i samarbejde med NOAHS, der er skræddersyet til hele familien. Konceptet sætter helt nye standarder for kvalitet og convenience og er et opgør med fordommene om mad fra tankstationer. I første omgang udrulles konceptet på stationen i Rødovre, hvor Q8 inviterer til grand opening fredag den 19. april, fortæller Martin Stilhoff, Strategy & Innovation Manager Food. Og her er der store åbningstilbud at hente: 

”Hos Q8 har vi et klart mål om konstant at udvide rammerne for kvaliteten af vores madudvalg og services, der kommer kunder og lokalsamfund til gode, og som skaber et lokalt samlingspunkt. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter take-away, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og derfor kaster vi os nu ud i denne ambitiøse take-away-satsning, der giver mulighed for frisklavet mad til turen og til hjemmet. For at fejre åbningsdagen er der store åbningstilbud at hente. Vi forventer, at burgerkonceptet bliver en kundefavorit, og derfor er der ekstra tilbud med 50 procent på fx en smashburger og en side med pommes frites og dip for bare 10 kroner hele weekenden,” siger han.

Med NOAHS bliver det helt konkret muligt at spise maden på tankstationerne, men konceptet er designet til take-away og til at samarbejde med de eksisterende udbringningsservices, sådan at man udnytter mulighederne i den unikke infrastruktur ved stationerne. Med NOAHS kan man bestille madkoncepter fra flere forskellige verdensdele og alt lige fra burgere, tacos eller lækre, friske salatbowls. Og så er al maden frisklavet. Q8 kan på den måde tilbyde kunderne mange forskellige måltider i en enkelt bestilling og tilfredsstille behov for hele husstanden. Maden tilberedes i et helt nyt og højeffektivt køkken, som er tilbygget stationen.

Samarbejdet med Q8 er en stor drøm for NOAHS, der har haft tankstationen øverst på ønskelisten over mulige samarbejdspartner: 

”Med Q8 har vi en kæmpe mulighed for at skabe synergier imellem deres nuværende drift og fremtidens take-away. Med kun 10-12 m2 kan vi bygge high tech køkkener, der har output på niveau med en lokal restaurant, ved at benytte de optimale rammer, samt lokation en tankstation har," siger Daniel Baven, CEO hos NOAHS.

Kilde: Q8 Rødovre
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.