Rødovre Kommune: Pædagogmedhjælper 32 timer til Idræts SFO søges til ansættelse i barselsstilling fra 1. november 2023 til 31. oktober 2024

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Som pædagogmedhjælper hos os bliver du en del af både skolens og SFO'ens hverdag.

I skolen kommer du til at varetage aktivitetsbåndet, som er en skoleaktivitet for indskolingseleverne. Her skal du sammen med 4 andre kollegaer fra SFO'en tilbyde et bredt udvalg aktiviteter inden for områderne bevægelse, teknologi og kreativitet. Valgfagene løber i perioder af 6-8 uger, hvor man har en fast gruppe og det bliver din opgave at planlægge undervisningen, samt udvikle den undervejs. Du har aktiviteten alene, så vi forventer at du er tryg i at stå med en gruppe alene.

På SFO'en kommer til at være en del af de ugentlige teammøder og årgangsmøder. Foruden ovennævnte opgaver vil du blive en del af SFO'ens personale, som hver eftermiddag skaber en tryg ramme med relevante aktiviteter for børnene på SFO'en. Derudover vil du have en del praktiske opgaver på SFO'en inden børnene kommer.

Du må gerne kunne se dig selv være interesseret i flere af følgende udendørsaktiviteter: Bål, madlavning udendørs, fange/ gemmelege, rollespil og boldspil.

Din profil

Vi forventer at du

  • har en naturlig ansvarlighed og kan udvise engagement og initiativ
  • er nærværende i dit arbejde med børnene
  • har lyst til et tværfagligt samarbejde
  • kan se dig selv være ude med børn og kollegaer i alt slags vejr
  • er åben for refleksion over egen praksis og kollegial sparring.

Ligesom dine kommende kollegaer, arbejder og kommunikerer du ud fra en anerkendende forholdemåde. Herigennem er du med til at sikre en sammenhængende hverdag for børnene.

Derfor skal du vælge os

Vi garanterer dig kompetente kolleger, faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø. I SFO Valhøj arbejder vi med aktionslæring og kollegial sparring og observationer for at forbedre vores praksis. Vi har flere fælles faglige arrangementer årligt, hvor vi arbejder sammen om udvikling af vores fag og vores organisation.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er et barselsvikariat på deltid (32 timer om ugen) fra 1. november 2023 til 31. oktober 2024.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Storm på telefon 30 76 83 54 efter klokken 13.

Arbejdssted: SFO Valhøj Skole, Rødager Allé 102

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 25. september 2023. Klik på knappen 'Ansøg online'/'Søg jobbet' for at sende din ansøgning.

Om os

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rødovre Kommune, Rødovre Parkvej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.aplitrak.com/?adid=QWRtaW5Sb2RvdnJlLjkyNzA3LjEwNjEzQGttZC5hcGxpdHJhay5jb20

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5909494

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet