Rødovre Kommune: Søger du gode rammer for at udøve meningsfuld pædagogik?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Et job, der begejstrer og udvikler

I Børnehuset Tjørneparken har vi dygtige, engagerede og videbegærlige pædagogiske personaler, der er med til at skabe de bedste betingelser for børnene. Det indebærer, at vi tager barnet og barnets leg alvorligt og vi har de bedste forudsætninger for at kunne lykkes med det projekt;

  • Fantastiske rammer, både ude og inde, der giver mulighed for at fokuserer de små læringsfællesskaber, der hele tiden er foranderlige og som understøtter et fokus på natur, udeliv og science.
  • Et arbejdsfællesskab med høj social kapital, hvor vi prioriterer kollegial og tværfaglig sparring, faglige drøftelser og pædagogisk nørderi.
  • Et ledelsesteam og faglige fyrtårne, der er til stede og til rådighed, som ikke kommer med færdige løsninger, men som ser potentiale og ressourcer og som hele tiden er nysgerrige på at udvikle praksis.

Om Tjørneparken

Tjørneparken har til huse i det nordlige Rødovre, tæt på Islev. Huset rummer tre afdelinger; vuggestue, mellemgruppe og storgruppe. Når her er flest er her 120 børn. Vi har et betydeligt samarbejde på tværs af afdelinger og mellem grupperne.

Vi har de dejligste udearealer med mange muligheder, store træer, grønne områder, krat og steder hvor der bygges huler og skabes fantasifulde børneuniverser.

Vi åbner udenfor hele året rundt.

Vi ligger tæt ved naturskønne områder og vi har ladcykler som flittigt benyttes.

Din profil

Du er uddannet pædagog

Vi søger en pædagog til vores børnehave 37 timer ugentlig. Timetallet kan forhandles.

Du kan være nyuddannet eller have mange års erfaring og du behøver ikke at kunne det hele, men du skal være nysgerrig, kunne perspektivere og have lyst til hele tiden at udvikle på den pædagogiske praksis og du skal ville dette sammen med andre.

Du skal bruge din pædagogiske dømmekraft og kunne agere handlekraftigt. Du skal have mod til at videreudvikle det der virker, og turde sætte udløbsdato på det der ikke gør.

Vi søger en pædagog med høj faglighed, der er indstillet på livslang læring. Du skal være parat til, i samspil med kolleger, andre fagligheder, forældre og særligt børnene, hele tiden at udvikle læringsmiljøerne til gavn for børnenes trivsel, udvikling, dannelse og læring.

Derfor skal du vælge os

Du ønsker at være en del af et meningsfuldt arbejdsfællesskab

I Tjørneparken begejstres vi af

  • En hverdag, hvor rammesætning, struktur og organisering er meningsfuld for børnene.
  • Den gode stemning og gode tone, hvor der er plads til sjov, pjat og glæde, men hvor der også er alvor, koncentration og svære følelser.
  • Et vellykket forældresamarbejde.
  • At reflektere, perspektivere, nørde og dygtiggøre os.

Vi er stolte af Tjørneparken

Du kan læse mere på vores hjemmeside Børnehuset Tjørneparken (aula.dk) og du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du vil vide mere eller hvis du ønsker en omvisning. Du kan ringe på 30 76 88 20.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte leder Kirsten Sørensen på tlf. 30 76 88 20.

Arbejdssted: Børnehuset Tjørneparken, Rådmands Billes Vej 136.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 10. oktober 2023. Klik på knappen 'Ansøg online'/'Søg jobbet' for at sende din ansøgning.

Om os

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rødovre Kommune, Rødovre Parkvej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.aplitrak.com/?adid=QWRtaW5Sb2RvdnJlLjI5MTM1LjEwNjEzQGttZC5hcGxpdHJhay5jb20

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5909597

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet