Rødovre Mighty Bulls - En stolt klub i nød.

Profilbillede

Læserbidrag af: Flemming Pilemann-Jensen

Rødovre Mighty Bulls (RMB) fremtid eller et farvel?

Jeg er yderst bekymret over Rødovres stolte store by-hold ”Rødovre Mighty Bulls”.  Så bekymret at jeg er nødt til at råbe op, i håb om at nogen vil give mig svar på, om RMB har en fremtid eller ikke.

Som barn flyttede jeg til Rødovre fra en lille by og er derfor vokset op i Rødovre, hvor jeg startede på Tinderhøj Skole engang i 60’erne, men fraflyttede kommunen i 1978. RMB er fortsat mit hold og jeg ser naturligvis deres kampe på hjemmebanen, og tænker hver gang på Kostalden og den stemning, som vi alle elskede, også for 10 år siden.

NU, er det ret tydeligt, at vores elskede ishockeyhold er blevet en skygge af den atmosfære, stemning og engagement, som vi alle gamle trofaste husker.  

Så hvad vil man med Klubben fremover?
Magnus Sundqvist kom til sidste år, og vi har nu et solidt  trænerteam,  som jeg har respekt for. Jeg har også respekt for spillerne, for de stille ikke op på isen for at gøre det dårligt. Hvor vi andre kan gemme os på jobbet, er holdet med trænere til eksamen hver gang pucken smides. Men noget er galt. Når jeg skriver, at det ikke er træner teamet og spillerne man skal bebrejde, hvem er det så?

 Jo, det er faktisk ret simpelt. Det er alle os andre, for ikke at give teamet gode arbejdsvilkår. Men som altid, skal aben jo sættes på et bord, og det kan derfor kun være ledelsen og bestyrelsen sammen med sponsorer i RMB som vi må se på.

Kan det virkeligt passe, at vores klub skal drives med et budget på mindre end 2.6 million, så det rigtige spørgsmål er jo, hvad kan man opnå for 2.6 million, når en spiller af middelgod klasse koster mindst 300.000 + bil og bolig. Så simpelt sagt, har vi 150.000 kroner per mand, hvis man siger at vi er 20 spillere.  

Så hvad kan vi forvente, ligger vi som fortjent?  Jeg forstår godt, at det er svært og hvorfor vi ikke er med i top-6.

Så vi ligger som Klubbens ledelse har magt til at skaffe penge, eller vi ligger med et budget som sponsorerne er parat til at smide i Klubben.

Hvilke tanker gør ledelsen, lader de stå til, eller gør de noget? Udadtil er de 100% tavse, men ja, de holder netværksmøder, men forbedrer det situationen, for ud ad til synes det ikke at skaffe indtægter til optimeringer.

Kan det virkeligt passe, at en by som Rødovre ikke kan samle 4 millioner ind, så niveauet kan hæves? En by med så stolte traditioner og en by i rivende udvikling. 

Selvfølgelig Ikke. Forlydender siger også,  at Rødovre Kommune skal have stor andel af indtægterne fra RMB, hold nu op. Hvad har Rødovre at byde ind med af andre sportshold, som vises på TV flere gange hver uge. INTET. Jeg håber, at det er usandt, for Kommunen burde være stolte af RMB og den eksponering, som byen får igennem TV.

Rødovre er en kæmpe udviklingskommune og uanset hvordan man vender og drejer pucken, betyder et storhold noget for enhver kommune. Kan man ikke støtte direkte, kan man tage omkostninger. 

Jeg er også forundret over at de mange butikker i Rødovre Centret ikke kan bidrage med lidt flere penge, for hallen hedder trods alt ”RC”. Sjovt nok. Som kompensation, kan RMB jo give fribilletter, som butikkerne kan uddele, der er trods alt mindst 2.300 ledige pladser per kamp. 

Ledelsen i Rødovre kan også udvirke en mere aktiv eksponering i Rødovre Centrum, ved at spillerne laver events i Rødovre Centrum.  De små unger vil elske autografer, men vigtigst af alt, RMB bliver synlig. Der kan lægges flyers på billerne, alt i håb om, at det kan trække flere tilskuere ind i hallen og måske flere sæson kort. Intet sker. Ordet er SYNLIGHED

Jeg vil også rette en direkte henvendelse til vores sponsorer ved at spørge, ”Hvorfor er I sponsorer? Hvor var I søndag den 20/10, da vi fik en fin sejr over Rungsted. Jeg tror, jeg talte 4 eller 5 i Loungen. Det er simpelthen ikke godt nok. Derfor, kom ud og vær synlig, støt klubben med jeres engagement, men mest, find ekstra penge, så Magnus og spillerne kan få bedre arbejdsbetingelser.

Vi har brug for jer og de behøver jeres engagement, ellers bliver vi bare et TOP-3 BUNDHOLD.

Det giver lidt ekstra spænding, kan vi få uafgjort, er det en god dag, men på et eller andet tidspunkt lukker klubben ned, Magnus forsvinder, der opstår metaltræthed, spillerne siver, måske er der bristede forventninger og tilsagn, ja selv sponsorerne giver op. Hvis det er den fremtid RMB skal have, må det være sådan, men lad os da få det frem i lyset, kære Ledelse i Rødovre Mighty Bulls. Kom ud af busken.

Den 14. juni 2022 havde SN.DK en nyhedsflash om at klubben blev reddet økonomisk. Samtidig var der en kraftig anmodning om at hjælpe klubben, så den kan blive det flagskabi som har været en del af Rødovre Kommunes kultur i 40 år.

Tilsyneladende er pucken ikke taget op af mange, selvom der er nogle gode sponsorer i Rødovre, men vi mangler det sidste. Odense har et budget på 4 million kroner og ligger i TOP-3.  Jeg behøver ikke at konkludere, budget og placering synes at tale for sig selv, selvom det ikke er sort og hvidt.

SÅ derfor kære Rødovre, hjælp jeres klub, mød op til kampene, køb sæson kort, og I sponsorer hjælp jeres klub, og til ledelse Rødovre, ”tænk ud af boksen”, lad os alle løfte RMB til det, som vi historisk fortjener, men først og fremmest ville det være rart, at  Bestyrelsen i Rødovre Mighty Bulls kommer ud og forklarer alle,  "HVAD VIL RMB og hvilke tiltag har i sat gang i?"

Eller er fremtiden i TOP-3 BUNDEN? 

Tak for at læse mit lange læserbrev.

Flemming Pilemann-Jensen

Sæson kortholder, naturligvis

Kilde: Flemming Pilemann-Jensen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk