Rødovre Skole søger en fagligt dygtig og relationsstærk dansklærer til vores 4. årgang med mulighed for PLC-funktion

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Rødovre Skole søger en dygtig, engageret og relationsstærk lærer per 1. november 2023 eller snarest muligt derefter til stilling på fuld tid på vores velfungerende skole.

Stillingen indeholder primært dansk og klasselærerfunktion på 4.årgang kombineret med dine andre fagkompetencer. Klasselærerfunktion er delt med klassens nuværende matematiklærer, som har fulgt klassen siden 1. klasse.

Hvis du har den rette profil og interesse for PLC-området, vil der i stillingen også kunne indgå en større del af ansættelse med fokus på drift og udvikling af vores Pædagogiske Læringscenter i samarbejde med bl.a. skolens to øvrige PLC-lærere.   

Du bliver en del af et godt og alsidigt lærerkollegium ift. køn og alder. Vi har en velfungerende samarbejdskultur, hvor vi er der for hinanden.

Skolen er afdelingsopdelt i hhv. grundskole (0.-5.årgang) og udskoling (6.-9.årgang). Ved overgangen til udskolingen kan der være mulighed for at følge trinnet i udskolingen.    

Hver årgang har et skemalagt teammøde en gang om ugen.

Som nyansat, uanset anciennitet, vil du få tilknyttet en mentor.

Din profil

Du er uddannet lærer, brænder for dine fag og for at gøre en forskel for alle børn og unge. Du har blik for alle elevers kompetencer og potentialer, forstår at udvikle og fastholde en sund klassekultur samt et godt forældresamarbejde. Derigennem bidrager du til skolens arbejde med at skabe Læringsfællesskaber for alle.

Du har måske også erfaring og/eller interesse for PLC-området og er motiveret for at være med til at styrke dette område på Rødovre Skole yderligere.

Derfor skal du vælge os

På Rødovre Skole går ca. 700 dejlige børn og unge med dygtige lærere og pædagoger. Skolen er placeret i charmerende fysiske rammer i hjertet af det gamle Rødovre.

Vores værdigrundlag er baseret på fællesskab, samarbejde og udvikling.

Vi prioriterer og sætter pris på god trivsel blandt elever og personale. Vi arbejder bl.a. med læringsportalen MinUddannelse, PLF og teknologi & innovation. Skolen er veldrevet med smartboards i alle lokaler, og eleverne på 4.-9. klassetrin har hybrid/computere.

Skolen har skabt gode arbejdspladser for lærerne, og de har fået udleveret en hybrid/computer.  Vi arbejder i årgangsteam og har fleksible arbejdstider i forhold til opgavens art. Undervisningstiden er i alt 26 lektioner om ugen svarende til en fuldtidsstilling.

Vi vægter det professionelle samarbejdsklima, teamsamarbejdet og forældresamarbejdet højt.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk og på https://rk-roedovreskole.aula.dk/.  Du er også velkommen til at kontakte os på 36 37 85 50 for mere information og evt. besøg på skolen.

Arbejdssted: Rødovre Skole, Rødovrevej 139.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 22. oktober 2023. Klik på knappen ’Ansøg dette job’ for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler 26. oktober 2023 – vi indkalder desuden løbende.

Om os

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cf2d3415)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rødovre Kommune - Rødovre Skole, Rødovrevej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5921287

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet