Rødovre smider sejren trods to-måls føring i 3-3 drama mod B.93 2

Boldklubben Rødovre U17 A
dato

Rødovre spillede uafgjort 3-3 mod B.93 2 på hjemmebane i en kamp, der bød på intensitet og høj energi. Træner Nasser Nasser reflekterer over holdets præstationer og de områder, der kan forbedres fremadrettet.

Efter en dramatisk kamp mod B.93 2, måtte Rødovres cheftræner Nasser Nasser se sit hold dele pointene efter et 3-3 resultat. “Samlet set en god kamp, men man kan ikke undgå at hænge lidt med næbet, når vi fører 3-1 og kampen ender 3-3; men det er en del af sporten,” udtaler Nasser Nasser.

Kampen startede ellers lovende for Rødovre, der hurtigt kom foran efter få minutter. “Vi starter rigtigt godt med et mål efter få minutter, og efter det er kampen igang,” siger træneren. Han fremhæver, at trods B.93's gode spil, var Rødovre bedst, dog uden det ønskede resultat. “Vi skal være mere skarpe og iskolde i feltet. Chancer manglede vi ikke i dag,” tilføjer han.

Træneren roste holdets presspil, især i første halvleg. “Vores presspil i 3. fase fungerede rigtig fint, især i første halvleg gjorde vi det svært for modstanderen at igangsætte deres opbygningsspil,” fortæller Nasser. Han tilføjer, at de havde meget boldbesiddelse og formåede at isolere modstanderen i store dele af kampen.

Men der er også plads til forbedringer. “Princippet i at gøre det simple og undgå boldtab; vi er desværre selv skyld i at lukke modstanderen ind i kampen igen,” påpeger træneren. Alligevel er Nasser stolt af sine spillere. “Jeg er uden tvivl stolt af alle 14 mand, der spillede i dag.”

Flere spillere blev hædret for deres indsats, men især fire fremhæves: Sofian for sin kreativitet og flair, Tristan for sin speed og energi i forsvaret, Gurswak for sin aggressivitet og erobringer på den defensive midtbane, og Danish for sine dybdeløb og skarphed foran mål. “Holdet har talt, og kampens spiller blev Izz Danish 'SG',” afslører træneren.

Efter kampen kommenterede Izz Danish også på holdets præstation: “Det var en virkelig intens kamp, hvor begge hold gjorde det virkelig godt. Vi havde mange chancer, hvor vi skulle have gjort mere ud af det.” Han tilføjer, at holdet bliver for afslappet efter deres to-måls føring, hvilket kostede dem dyrt.

Holdets anfører, Rezon Saliu, konkluderer: “Jeg syntes faktisk, at vi spiller en god kamp posession-wise. Vi havde rigtig godt styr på spillet, men vi bliver straffet af vores defensive fejl. Alt i alt en god kamp, hvor vi har det meste af spillet og kommer til gode chancer, men vi fejler defensivt og bliver uafgjort.”

Selvom resultatet ikke blev som ønsket, ser Nasser Nasser og holdet fremad mod næste kamp mod Nørrebro United og håber på at kunne rette op på fejlene fra dagens kamp.

Næste kamp for Rødovre er et opgør imod Nørrebro United. Det udspiller sig i Mimersparken d. 22. september klokken 16:00.

Kampens resultat: 3-3 til B.93 2
Række: U17 Drenge Mester (08) Efterår

Kilde: Nasser Nasser