Skab din fremtid: Bliv Kontorelev og gør en forskel i Rødovre Kommune

Profilbillede
dato

Er du klar til at udvikle dine talenter og drømmer du om en uddannelse hvor du gør en forskel? Så er du måske en af vores nye kontorelever.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS
Vi søger 4 nye kontorelever med speciale i offentlig administration der alle får en alsidig og spændende uddannelse i Rødovre Kommune. Din uddannelse, som vil bestå af 4 perioder af 6 måneders varighed, vil være skræddersyet til dig og passe til dine ønsker og kompetencer.

Som kontorelev garanterer vi dig, at din viden fra dit studie bliver bragt i spil, og at du får erfaring på tværs af afdelinger og på et højt fagligt niveau.

Vi arbejder i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der både er plads til grin og til at udfolde sig fagligt og socialt.
Du vil få al den hjælp og sparring du har brug for og du vil blive en del af et solidt elevnetværk der ud over dig vil bestå af 5 andre kontorelever.

Det siger vores nuværende elever
Emma, kontorelev: Jeg er super glad for at være elev i Rødovre Kommune. Jeg blev modtaget med stort engagement af mine kollegaer, og alle vil gerne lære fra sig. Jeg fik hurtigt spændende og selvstændige arbejdsopgaver, og jo mere initiativ jeg selv har taget, jo mere har jeg også fået lov at prøve kræfter med. Der er stor fleksibilitet, og masser af muligheder for at gå forskellige administrative veje. Blandt eleverne er der et virkelig godt sammenhold, hvor vi mødes ofte på tværs af afdelinger.

Sascha, kontorelev: Jeg søgte elevplads i Rødovre Kommune, fordi beskrivelsen af uddannelsesforløbet gav mig et rigtig godt førstehåndsindtryk og muligheden for, at komme rundt forskellige steder i Kommunen tiltalte mig.

Jeg syntes det er fedt man som elev, også selv har mulighed for at sætte sit præ på uddannelsesforløbet. Jeg er blevet taget supergodt i mod i de afdelinger og teams jeg har været i. Der er elevfrokost ca. 1 gang om måneden, som vi bruger på at vende alt fra hverdagsarbejde, udfordringer, skole og vores privatliv.
Jeg er glad for at være elev i Rødovre Kommune og kunne forstille mig, at arbejde i Kommunen i fremtiden.


DIN PROFIL
Du er klar til et uddannelsesforløb, der stiller krav til dig. Du er selvstændig, ansvarsbevidst og initiativrig, og du skal være god til at samarbejde, da du kommer rundt i mange forskellige afdelinger og arbejdskulturer. Du har gode danskkundskaber, flair for administration og erfaring med Office-pakken.

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Arbejdstiden er 37 timer om ugen og du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst mellem KL og HK/Kommunal.

Du skal have bestået eller forventer at bestå en HHX/EUX eller en STX, HTX eller HF med EUS5-forløb.

Ansøgere over 25 år bedes vedlægge en realkompetencevurdering fra en erhvervsskole. Se nærmere omkring adgangskrav på uddannelsesnævnet.dk.

Du kan læse mere om adgangskrav og uddannelsen her. Er du i tvivl om du opfylder kravene, kan du altid kontakte en erhvervsskole.

HVIS DU VL VIDE MERE
Du kan læse mere om at være kontorelev i Rødovre Kommune på vores hjemmeside www.rk.dk.
Du er også velkommen til at ringe til Personalekonsulent og Elevansvarlig Tine Dalum på telefon 3637 7638.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Løn og Personale, Rødovre Parkvej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030089

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet