Søges: Lærer med passion for autismediagnoser

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Er du optaget af at skabe læringsfællesskaber med plads til den enkelte? Har du lyst til være en del af en arbejdsplads med tid til fordybelse og et engageret hold af kollegaer? Så er du måske netop den, vi søger.

Rødovre Parkvej Skole søger nemlig en dygtig medarbejder til en fast stilling i vores afdeling for elever med autismespektrum forstyrrelser, eleverne kan være ramt af flere forskellige diagnoser ud over autisme som fx OCD og ADHD, de kan have familiemæssige vanskeligheder, skolevægring og de kan reagere med udadrettet adfærd. Skoledagen er præget af at skabe plads til den enkelte med individuelle tilrettelagte indsatser samtidig med, at der hele tiden arbejdes med at skabe læringsfællesskaber, venskaber og en solid oplevelse af tilhør. Eleverne har brug for lærere med stærke relationskompetencer, som kan lave læringsaktiviteter med udgangspunkt i deres interesser og skabe en sjov og meningsfuld skoledag.

Som lærer på Rødovre Parkvej Skole bliver du en del af et velfungerende tværfagligt team, hvor du i tæt samarbejde med ledelse, psykolog, familiebehandlere, pædagoger og den øvrige lærergruppe er med til at lave det allerbedste skole- og behandlingstilbud for de elever og familier, vi er heldige at få lov at arbejde med. Vi har stort fokus på inddragelse af elever og forældre, og de er vigtige aktører i alt, hvad vi gør.

Din profil

Vi ønsker os en lærer, som glædes over samværet med forskellige typer af skønne elever, som hver især har brug for forståelse, omsorg og en tryg og lærerig skoledag.

Vi drømmer om at få en ny kollegaer, som:

  • er initiativrig, vedholdende og nysgerrig
  • kan forholde sig fleksibelt og struktureret og se de små skridt
  • har lyst til at indgå i tætte skole-hjem samarbejder og ser forældre som vigtige samarbejdsparter
  • er dygtig til tværfagligt samarbejde og har lyst til at blive klogere sammen med elever, forældre, kollegaer og ledelse 
  • ser dokumentation som en naturlig del af arbejdet
  • har lyst til at blive klog på at være lærer i en behandlingskontekst
  • har mod på at undervise i bred vifte af fag.

Derfor skal du vælge os

På Rødovre Parkvej Skole bliver du en del af en arbejdsplads præget af engagement, lydhørhed og fællesskab. Du har løbende adgang til sparring, supervision og kurser, og du vil blive en del af et udviklende miljø med en kompetent personale og ledergruppe.

Rødovre Parkvej Skole hører under Social- og sundhedsforvaltningen og er en del af kommunens Børne- og familieafdeling. Vores børnesyn baserer sig på, at vi ved, at alle børn gør det så godt, de kan, og vi ved, at det er os, der skal drive skole på en måde, som de kan sige ja til.

Vi vægter derfor læringsaktiviteter, der understøtter elevernes selvstændighed, og vi prioriterer udeliv, bevægelse, ekskursioner, lejrskoler, projekt- og temauger og et tæt og respektfuldt skole-hjem samarbejde, som en helt naturlig del af vores hver dag. Vi råder over gode og velindrettede læringslokaler, et skovhus i Hareskoven samt to busser og to personbiler.

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte (Skoleleder Sidsel de Vos Dalhoum på tlf: 30 76 97 94, afd.leder Rune Quist på tlf: 30 76 95 45.

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 21.06.24.  Klik på knappen "Ansøg dette job" for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5b97aafe)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rødovre Parkvej Skole - Rødovre Kommune, Rødovre Parkvej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067200

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet