Støtte/ressourcepædagog

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet
SFO Rødovre Skole søger støtte/ressoucepædagog til spændende opgave med at understøtte to børn med at indgå i deres nye kontekst på Rødovre Skole & SFO.
Opgaven vil være at understøtte de to børn i at indgå i deres nye miljø og sociale fællesskaber, samt skabe en tydelig og genkendelig struktur i deres hverdag.
Stillingen er 37 timer pr. uge og på nuværende tidspunkt er stilingen bevilliget til og med næste skoleår. I de første måneder vil du indgå i den tidlige skolestart, og efter sommerferien vil du også være med i klassen i undervisningsdelen.

Din profil
Du er uddannet pædagog, og gerne med erfaring fra lignende opgaver, samt indgå i tæt forældresamarbejde. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig være en teamplayer, da du vil indgå i et tæt samabejde gruppen/klassens personale.Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde en alsidig arbejdsplads, hvor vi ser muligheder frem for begrænsninger, og hvor vi arbejder ud fra Rødovre kommunes børnesyn. Vi er en arbejdsplads med en god personalemæssig sammensætning, hvor der løbende er fokus på, og arbejdes med fagligheden i forhold til Kerneopgaven.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte SFO leder Henrik Skjoldager Rasmussen på tlf. 36 37 85 56 eller 30 76 76 22.

Ansøgning
Der er ansøgsfrist d. 30.04, men der vil blive afholdt løbende ansættelsessamtaler

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rødovre SFO - Cafe, Rødovrevej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032094

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet