Sygeplejersker søges til Afsnit for Rygmarvsskader

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Med åbningen af det nye Bodil Eskesen Center i Glostrup er alle Rigshospitalets kompetencer inden for hjerne- og rygmarvsskader samlet i de bedste rammer, som bl.a. byder på terrasser, enestuer, kæmpe multihal, innovative træningsfaciliteter, orangeri, park, svømmehal og meget mere. Vi kommer desuden til at få den nyeste teknologi, robotter, forskning og undervisning.

Men det nye center koncentrerer ikke blot alle Rigshospitalets kompetencer inden for neurologisk rehabilitering. Det koncentrerer også en kultur. En kultur, der handler om at tro på patienten, pårørende og hinanden. Og frem for alt, det liv, vi i samarbejde kan skabe.

Rygmarvsskader er fundamentalt livskritiske. Den fysiske udfordring følges med en psykisk udfordring, som kan være mindst lige så invaliderende. Livet er ikke blot truet, men oftest fra det ene øjeblik til det næste fuldstændigt forandret.

Der er brug for den mest specialiserede pleje og behandling – og der er brug for grund til at bevare håbet.

Hvem er vi?

Vi har samlet plads til 43 patienter, som er indlagt til højt specialiseret træning, sygepleje og behandling. Vi arbejder i et miljø, hvor fællesskab og samarbejde på tværs af alle faggrupper er vigtige værdier. Teamet består udover sygeplejersker og social og sundhedsassistenter af læger, terapeuter, sekretærer, portører, psykolog og socialrådgiver. Her er alle en vigtig del af et stærkt og udviklende tværfagligt samarbejde med fokus på sammenhængende personcentreret patientforløb. Vi sætter en ære i at man som sygeplejerske har mulighed for at udvikle sine faglige kompetencer samtidig med, at personlig trivsel er i højsædet.

Hvem er du?

Lige nu søger vi sygeplejersker, der har lyst til at udvikle den neurologiske sygepleje af rygmarvsskadede patienter sammen med os. En sygepleje der rummer både basale og komplekse sygeplejefaglige problemstillinger – og stiller krav om empati, humor og god kommunikation.

Du må gerne være nyuddannet, for vi sørger for at du bliver godt introduceret og du bliver tilknyttet en erfaren mentor på både sygeplejerske- og lægesiden.

Er du erfaren sygeplejerske, så håber vi, at du vil bidrage med din erfaring, som måske er indenfor rehabilitering, sårsygepleje eller neurologien. Sammen bliver vi endnu bedre.

Vi kan tilbyde både deltid eller fuld tid, du kan vælge at sammensætte din arbejdsuge med forskellig længde vagter – op til 12 timer. Du vælger selv.

Vil du vide mere?
Kontakt endelig oversygeplejerske Edith Nielsen tlf. 3863 1819, oversygeplejerske Maria Johannesen tlf. 3863 1820, chefsygeplejerske Louise Lund Møller på tlf. 2179 3039 eller afdelingslæge Anders Juul Gullach 20863012 for at høre mere om jobbet, subspecialet eller afdelingen.


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Stillingen er omfattet af retningslinjer for indhentelse af børneattest.
Ansøgningsfrist: 28.06.23
Samtaler afvikles: Løbende

Tiltrædelse pr. 01.08.23 eller før

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250013&DepartmentId=22053&MediaId=4710&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848132

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet