BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Brænder du for din faglighed og for at lave smagfuld mad til børn og voksne, så er du måske ny køkkenmedarbejder i vores køkkenteam.
Vi søger to køkkenmedarbejdere på 32-37 timer ugentligt – begge med start den 1. september 2023 eller snarest derefter. Mødetiden ligger mellem kl. 7.00 og 15.00.
Vi søger en medarbejder til en fast stilling og en medarbejder i et barselsvikariat på ca. 10 måneder, som enten har erfaring fra daginstitutionskøkkener eller har en uddannelse som kok, ernæringsassistent eller professionsbachelor i kost og ernæring.
Vi er en integreret daginstitution med 120 børnehavebørn, 100 vuggestuebørn og en masse voksne, som er sultne og forventer mad af høj kvalitet. Se vores mad på instagram: barn mad.
I Isbjørnen følger vi fødevarestyrelses anbefalinger for kost til børn i daginstitutioner. Vi har stor fokus på madmod, madglæde og råvarekendskab hos børnene igennem sæsonerne. Vi prioriterer mad, der stimulerer børnenes sanser, høj økologiprocent, bæredygtighed, mindre madspild og at maden er lavet fra bunden. Isbjørnens mad og måltidspolitik: Mad- og måltidspolitik | Isbjørnen (aula.dk)
Du kommer til at arbejde i vores produktionskøkken sammen med tre andre kostfaglige kolleger, alle med mange års erfaring. Du vil indgå i et rul mellem de forskellige arbejdsopgaver som madlavning, anretning, bagning, bestilling af varer, egenkontrol, opvask og rengøring. Og alle medarbejdere er vant til at tage lige del i arbejdsopgaverne og have ansvaret for alle opgaverne.
Da vores daginstitution er delt på to matrikler, går der hver dag kl. 10.45 går en medarbejder fra køkkenet over i nabovuggestuen for at servere frokosten og tage opvasken.
Vi forventer, at du
- evt. har en ernæringsmæssig uddannelse. Gerne en bachelor i sundhed og ernæring
- er dygtig til at lave mad i store gryder, som smager fantastisk
- har erfaring fra storkøkken og kan arbejde effektivt
- foretrækker at arbejde i et team
- har fokus på den kulinariske kvalitet af maden samt smag og sensorik
- forstår vigtigheden af samarbejdet med det pædagogiske personale
- har it-kendskab til at bestille varer og holde dig opdateret i Aula eller er villig til at lære det
- er villig til at påtage dig rutineopgaver i forbindelse med køkkenet, såsom rengøring, opvask m.m.
- et team med høj faglighed og faglig sparring
- et engageret og selvstændigt team med stor indflydelse på hverdagen i køkkenet
- udviklingspotentiale med mulighed for at deltage i kurser
- mulighed for at lave madaktiviteter med børnene
- Fordeling af de daglige arbejdsopgaver
- Ansvarlig for egenkontrol
- Understøtte at alle udvikler og opdaterer opskrifter
- Menuplaner – udarbejdes for flere uger ad gangen
- Udarbejde daglige skemaer ift. diverse opgaver
- Mødeskema for køkkenpersonalet
- Føre økologiregnskab – opnå 90%
- Holde sig opdateret ift. anbefalinger fra fødevarestyrelsen
- Opdatering af hjemmesiden vedr. kosten i institutionen
- Indhente tilbud/bestille/returnere ift. køkkenudstyr og service
- Understøtte køkkenet i vores udflytterbørnehave med menuplaner, ernæring, budget og økologi
- Deltage i madudvalgsmøder
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte den pædagogiske leder Tina Bach Larsen på 2477 0232.
Søg via linket senest søndag den 20. august 2023
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Rødovre Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 20-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=193617&DepartmentId=20954&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5882219