Udelivsmedarbejder til børn med særlige behov søges hos Rødovre Parkvej Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Kan du åbne naturen op for børn? Ved du, at der ikke findes dårligt vejr kun dårlig påklædning? Og har du lyst til at videreudvikle vores udelivs- og friluftsindsats? Så læs endelig videre!

Rødovre Parkvej Skole søger nemlig en dygtig medarbejder til vores mellemtrins- og udskolingsgruppe i Afdeling Stueetagen. Vi ønsker os en medarbejder, som kan planlægge og udføre læringsaktiviteter med et særligt fokus på ude- og friluftsliv for en gruppe børn, som har forskellige diagnoser som ADHD, tilknytningsproblematikker, belastningsreaktioner samt udadrettet og kravafvisende adfærd.

Vi ønsker os en medarbejder, der kan have eleverne med i naturen året rundt og lave spændende og lærerige aktiviteter, som understøtter elevernes udvikling, tryghed ved sig selv og verden omkring dem.

Rødovre Parkvej Skole er Rødovre kommunes interne Behandlings- og specialundervisningstilbud med plads til 68 elever fra 0.-9.kl.

Skolen arbejder helhedsorienteret, og medarbejdergruppen er derfor tværfaglig og består af lærere, pædagoger, familiebehandlere og psykologer. Skolen er organiseret i to afdelinger, som rummer hver sin målgruppe. Eleverne kan have forskellige diagnoser og udtryksformer men fælles for dem er, at de har brug for en skole, som hver dag bestræber sig på at skabe tilhør, fællesskab, meningsfuldhed og læring for dem.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en baggrund som fx lærer, pædagog, biolog, naturvejleder eller lignende, og at du har erfaring med at arbejde med børn, som har brug for særligt tilrettelagte rammer og højt til loftet. Du skal være i stand til at indgå i det lange seje træk med elever, der ofte siger nej, og du skal kunne tilpasse hverdagen efter deres formåen.

Vi ønsker os derfor en kollega som:

  • har lyst til at videreudvikle vores udelivsindsats
  • er initiativrig, vedholdende og nysgerrig
  • kan forholde sig fleksibelt og struktureret og se de små skridt
  • har lyst til at indgå i tætte skole-hjem samarbejder og ser forældre som vigtige samarbejdsparter
  • er dygtig til tværfagligt samarbejde og har lyst til at blive klogere sammen med elever, forældre, kollegaer og ledelse
  • ser dokumentation som en naturlig del af arbejdet.

Derfor skal du vælge os

På Rødovre Parkvej Skole bliver du en del af en arbejdsplads præget af engagement, forpligtigelse, lydhørhed og fællesskab. Du har løbende adgang til sparring, supervision og kurser, og du vil blive en del af et udviklende miljø med en kompetent personale- og ledergruppe.

Rødovre Parkvej Skole hører under Social- og sundhedsforvaltningen og er en del af kommunens Børne- og familieafdeling. Vores børnesyn baserer sig på, at vi ved, at alle børn gør det så godt, de kan, og vi ved, at det er os, der skal drive skole på en måde, som de kan sige ja til.

Vi vægter derfor læringsaktiviteter, der understøtter elevernes selvstændighed, og vi prioriterer udeliv, bevægelse, ekskursioner, lejrskoler, projekt- og temauger og et tæt og respektfuldt skole-hjem samarbejde, som en helt naturlig del af vores hver dag. Vi råder over gode og velindrettede læringslokaler, et skovhus i Hareskoven samt to busser og to personbiler.

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte Skoleleder Sidsel de Vos Dalhoum på tlf: 30 76 97 94 og afd.leder Rune Quist på tlf: 30 76 95 45

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 19.06.24.  Klik på knappen "Ansøg dette job" for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cd108833)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rødovre Parkvej Skole - Rødovre Kommune, Rødovre Parkvej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067197

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet