Udviklingsorienterede pædagoger søges til SFO klubtilbud

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

LÆR, LEG, LEV
To af vores fantastiske pædagoger har søgt nye udfordringer og derfor søger vi to pædagoger på hhv. 35 og 37 timer til vores skole og SFOII, med start 1. januar 2024.
Kan du se dig selv heri, så læs videre, besøg os gerne og søg en af stillingerne.
På Tinderhøj Skole tager vi ovenstående tre små ord: Lær, Leg, Lev alvorligt, og har dem som skolens motto. Her skal vore elever lære, at de skal være legende børn og de skal dannes til livet.
Tinderhøj Skole – Grøn Skole søger to pædagoger med gode relationskompetencer, der vægter det gode samarbejde højt, har mod på at indgå i et stærkt og engageret SFO-team og lyst til at arbejde med at udvikle og rammesætte vores klubtilbud der bl.a. indbefatter den grønne profil i SFO.
Vi tilbyder forventningsfulde, sjove og videbegærlige børn, kompetente, ambitiøse og opmærksomme kolleger, der går på arbejde hver dag, fordi det giver mening.
Vi søger pædagoger der:

  • Ser natur og nærmiljø som en ressource i SFO-tid.
  • Kan se uderummet brugt som et pædagogisk element.
  • Er kreative.
  • Er robuste og kan navigere i en omskiftelig hverdag.
  • Har en anerkendende tilgang til det enkelte barn og forældresamarbejdet.
  • Begejstres sammen med børnene.
  • Har kompetencer ind i forældresamarbejdet
  • Har let til grin, også i en travl hverdag

Din profil
Vi leder efter to engagerede og ambitiøse pædagoger, med tydeligt forskellige kompetencer, der har lyst til at være med til at gøre en forskel for vores elever på mellemtrinet.
Det er vigtigt du brænder for både SFO og skole, da din arbejdstid vil dække hele dagen.
Du kommer til at være en del af vores mellemtrin fra 3. - 6. klasse, hvor du samarbejder med lærere og pædagoger i klasserne i den understøttende undervisning, hvor trivsel og pædagogfagligheden er en stor del af det pædagogiske arbejde.
I SFOII (Klub) skal du indgå i fællesskabet om pædagogiske aktiviteter, der henvender sig til børn fra 3. - 6. årgang.
Vi søger særligt efter en pædagog, der er fyldt med kreativitet, kan tænke bæredygtighed og den grønne SFO ind i projektarbejder og er har gode kreative evner. På vores Hobbyværksted går vi ind for genbrug og at arbejde med de materialer vi kan finde i naturen.
Vi søger også særligt efter en alsidig pædagog, der er interesseret i udeliv og bevægelser, der derudover har lyst til at være med til at udvikle vores grønne profil. Har du særlige kompetencer for friluftsliv, madlavning over bål eller leg på Volden vil det kun være skønt. Måske kan du også se dig selv i det grønne udvalg, hvor skolens profil bliver udviklet.
I Klubben/SFOII(Klub) er vi et team, der arbejder sammen om at skabe trygge rammer. Et sted hvor tillid og anerkendelse er vigtige elementer, og du skal kunne se dig selv i disse rammer.
Gennem året holder vi aftenarrangementer, tager på ture og har flere faste traditioner, der blandt andet dækker overnatning i telt, fodboldturnering mellem kommunens Klubber, børnefester og forældreaftener.
I dagligdagen skal du også kunne stå i baren, hvor vi skiftes til at have overblikket, sælge frugt til børnene, tage telefonen, sende børn hjem og have styr på alle de små detaljer.
Du skal være uddannet pædagog og gerne have erfaring fra arbejdet i skolesammenhænge.


Derfor skal du vælge os

Tinderhøj Skole og SFO er beliggende i den nordlige del af Rødovre Kommune. Vi har gode fysiske rammer og udearealerne byder blandt andet på en ny legeplads og store grønne områder. SFO´en ligger i tre forskellige bygninger og er opdelt i: Piratskibet (0.-2. klasse), Skattekisten (0.- 2. klasse) og Tømmerflåden (3.-6. klasse). Personalemæssigt er pædagogerne opdelt i SFO I/indskoling og SFO II (Klub)/mellemtrin.
På Tinderhøj Skole har vi godt 520 glade og dygtige børn, som hver dag møder ind med forventningen om at blive mødt og udfordret, der hvor de er, i deres udvikling.
Herudover er Tinderhøj Skole og SFO ”Grøn Profil Skole”. Grøn Skole er en holistisk integration i både læringen og legen på skolen, og her arbejdes med natur og bæredygtighed. Det integreres i fagenes indhold, skolens didaktiske tilgang, vores fysiske rammer og organiseringen af hverdagen i skole såvel som SFO.
Læs mere på vores hjemmeside: http://tinderhoej-skole.skoleporten.dk/sp
Vi har en god, overordnet struktur, hvor vi har organiseret os med SFO-team og klasseteams. Både omkring undervisningen og i SFO arbejder vi engageret på at udvikle og lære, samtidig med, at vi har et godt kollegialt samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er to stillinger på henholdsvis 35 og 37 timer om ugen med start 1. marts 2024.

Hvis du vil vide mere
Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Chanette B Sørensen på 36378282
Arbejdssted: SFO Tinderhøj, Fortvej 71.

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 18. januar 2024. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.
Ansættelsessamtaler ultimo uge 4+5.

Arbejdstiden i Rødovre Kommune er røgfri. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job i kommunen. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tinderhøj SFO - Cafe, Fortvej, 2610 Rødovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5966371

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet