Værkstedsassistent til medieuddannelserne på NEXT

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På NEXT Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en værkstedsassistent til Campus Nørrebro, som kan hjælpe os videre med den ambition.
 
Hvem er vi?
NEXT – Medie dækker over en samling medieuddannelser, herunder film og TV-produktionsteknikker, fotograf-, teater-, event- og av-teknikeruddannelserne, som alle er placeret på Nørrebro. Vores mange elever på både grundforløb og hovedforløb er sjove, initiativrige og ikke mindst ambitiøse i forhold til deres fag. Vi tilbyder et fællesskab med motiverede kolleger, der hver dag knokler og tager ansvar for, at vores elever får den bedst mulige uddannelse.

Vi søger en profil, som

 • har en uddannelse som fx elektronik- og svagstrømstekniker, eller som er film- og tv-produktionsuddannet med flair for reparation af udstyr og med teknisk interesse
 • har lyst til at arbejde med indkøb, vedligeholdelse, reparation og installering af udstyr primært til film og TV-produktionsuddannelsen, men også på øvrige medieuddannelser
 • vil bidrage med opdatering af både hardware og installering af software
 • vil indgå og arbejde i et skolemiljø, hvor elevernes undervisning er i centrum, og hvor vi sammen finder løsninger i en til tider travl hverdag
 • er rummelig og trives i et miljø med mange forskellige unge mennesker og undervisere
Jobbet kræver desuden, at du er ansvarsbevidst, beslutsom og selvledende, idet du selv tilrettelægger din arbejdsdag ud fra både faste og løbende indkommende opgaver.
 
Primære arbejdsopgaver
 • vedligehold af udstyr til medieuddannelserne
 • indkøb og installation af udstyr
 • servicering af både elever og undervisere
 • indkøb og bestilling af materialer samt lagerstyring
 • fakturahåndtering og kontering
 • daglig vedligehold af maskiner og rekvirering af reparatør samt kvalitetskontrol af udstyret
 • generel reparation og vedligehold af andet materiel
Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og placeret på Campus Nørrebro, Rebslagervej 11, 2200 København N.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende organisationsaftale for Håndværkere og teknikere m.fl. samt fællesoverenskomsten mellem OAO-S og Skatteministeriet.


Vi ønsker, at du begynder d. 1. august 2023 eller snarest muligt.

 
Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.
 
Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.
 
Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder Gitte Høygaard Larsen på tlf. 23677215 eller mail bhl@nextkbh.dk, hvis du vil høre mere om stillingen.
 
Om NEXT
NEXT – Uddannelse København har en mission om at uddanne til fremtiden med rødder i fortiden. Det gør vi med udgangspunkt i tre pejlemærker; at tænke og agere bæredygtigt, skabe en eksperimenterende og meningsfuld læringskultur og sikre kompetencer til at udvikle fremtidens samfund. Vores institution rummer over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser.
 
NEXT har tobaks- og røgfri skole- og arbejdstid. Læs mere på https://nextkbh.dk/roegfri-skole/.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

NEXT Uddannelse København, Rebslagervej 11, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://nextkbh.career.emply.com/ad/vaerkstedsassistent-til-medieuddannelserne-pa-next/lg99ya/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848964

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet