Verdens mest behagelige høje hæle kommer til Rødovre

Stifter Frederikke Antonie Schmidt har en stærk mission med roccamore
dato

For første gang kan man nu få fingrene i roccamores højhælede sko og komfortable sommersandaler til stor begejstring for kvalitetsbevidste, skoglade Rødovre beboere.

Danske roccamore har 8 år på bagen med Gazelle priser og mere end 60.000 glade kunder, og åbner nu den femte danske butik i Rødovre Centrum.

Bobler til alle og sofa til ægtemænd
Alle er velkomne, når roccamore inviterer indenfor i det kendte rosa univers af håndlavede høje hæle og elegante støvler. Den nye butik tilbyder ligesom alle roccamore butikker kolde bobler til alle. Også til tålmodige ægtemænd. Hos roccamore er der altid tid til at hygge sig lidt.

Videnskabeligt bevist komfort og transparent værdikæde
Roccamores sko er håndlavede i Italien og videnskabeligt testet og valideret af Hvidovre Hospital.

"De ortopædiske stiletter er opbygget med støtte i svangen og en lille pude, der presser op under forfoden, så der bliver et større kontaktområde under hele foden. På den måde fordeler man sin vægt og aflaster trykket på blandt andet forfoden", er konklusionen fra PhD og speciallæge i ortopædkirurg Jeannette Østergaard Penny. Roccamore er desuden det første brand i verden til at Cradle-to-Cradle certificere deres højhælede sko og have QR koder i skoene, der viser skoens rejse, helt tilbage til koen, den kom fra.

Et brand med en mission
Stifter Frederikke Antonie Schmidt har en stærk mission:

“Vi vil inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Roccamore kommer af de italienske ord roccaforte (fæstning) og amore (kærlighed). Og det er den følelse du får, når du tager et par af vores komfortable høje hæle på. Vores sko er et fort af kærlighed, der i modsætning til mange almindelige hæle, svøber din fod i komfort, så du kan gå i dem i flere timer uden at få ømme fødder.”

Roccamore
Rødovre Centrum, Indgang A 162 2610 Rødovre
Åbningsfest lørdag den 23. marts 2024 klokken 10:00 - 17:00

Åbningstider: Mandag - fredag 10:00 - 19:00. Lørdag og Søndag 10:00 - 17:00

Kilde: roccamore
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.