Laboratorie-glad akademiker til Afdeling for Bakterier, Parasitter og Svampe på Statens Serum Institut

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du en mikrobiologisk uddannelse og specifik kendskab til Hamilton og Biomek-pipetteringsrobotter samt Illumina og Nanopore sekventeringsplatformerne? Er du struktureret og trives du i et laboratorie? Så er du måske vores kommende kollega.

Om Sekventeringsenheden
Sekventeringsenheden er en del af Afdeling for Bakterier, Parasitter og Svampe. Vores afsnit består af fire laboranter, samt én afsnitsleder. Derudover er der tilknyttet en sekventeringsspecialist samt et bioinformatisk team og en sektionsleder. Vi er ansvarlige for DNA sekventering i form af mikrobiom- og helgenomssekventering for hele afdelingen samt udefrakommende projekter. Siden marts 2021 har vi også varetaget dele af den nationale SARS-CoV-2 (COVID-19) sekventering som stadig er en aktiv opgave i afsnittet. I afsnittet arbejdes der en hel del med automatiserede procedurer, og ved siden af den daglige drift er der et fokus på at modernisere og optimere driften.

Din hverdag hos os
Dine primære arbejdsopgaver:

  • Support/optimering/modernisering/automatisering af arbejdsflow (Covid, Bakterie WGS, Mikrobiom)
  • Support/vedligeholdelse af instrumenter (Biomek/Hamilton/Nextseq/MiSeq/GridIon mm.)
  • Implementering af optimeringer på robotter, arbejdsflow mm.
  • Fejlfinding og -løsning i tilfælde af fejl/kontaminering
  • Deltage i implementering af kvalitetssikring.
For at lykkes i stillingen skal du trives i et laboratorie samt have flair og erfaring med at arbejde med pipetteringsrobotter. Desuden skal du have erfaring med Illumina og/eller Nanopore sekventering samt kendskab til amplikon baserede sekventeringsmetoder.

Arbejdet vil også omfatte vedligehold og implementering af udstyr, vedligehold og forbedringer af nuværende protokoller, etablering af nye teknikker. Du vil have tæt kontakt og samarbejde med afsnittets laboranter og være sparringspartner både med dem og de tilknyttede bioinformatikere.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en relevant mikrobiologisk akademisk uddannelse og har erfaring med automatiseret DNA-oprensning og sekventering. Du har endvidere specifikt kendskab til:

  • Hamilton pipetteringsrobotter
  • Biomek pipetteringsrobotter
  • Illumina sekventeringsplatformen
  • Nanopore sekventeringsplatformen.
Som person arbejder du systematisk, selvstændigt og struktureret. Du har en positiv tilgang til ”bump på vejen” og er god til at samarbejde med mange forskellige personalegrupper. Det er et must, at du er en meget laboratorie-glad person. Derudover er det vigtigt, at du har forståelse for biologi og artsdiversitet samt flair og interesse for teknik.

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads med samfundsnyttige arbejdsopgaver i en international anerkendt institution med høj faglighed og et aktivt forskningsmiljø.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Ansættelsen er tidsbegrænset til 1 år og 10 måneder.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte afsnitsleder Sharmin Baig på telefon 3268 3592.

Er du interesseret?
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 30.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rødovre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SSI, Artillerivej 5, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=170830&DepartmentId=9178&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5876178

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet